Geen alledaase winkelervaring oftewel een rondleiding bij Kunstproeven

Geen alledaagse winkelervaring...

Van maandag tot en met donderdag kun je met een vriendenclub of met collega’s op afspraak bij Kunstproeven terecht. Geen doordeweekse winkelervaring maar een kennismaking met een Galerie/Kunstwinkel met een eigen[wijze] filosofie. Wij serveren koffie/thee en gebak en ondertussen vertellen wij over ons unieke concept. Je vindt bij ons talent van creatievelingen uit de kunst- en designwereld. Kleurrijke schilderijen en objecten, keramiek, juweelkunst, tassen, kleding, handgemaakte hebbedingen en unieke kunstkaarten en meer. Al deze uiterst originele en handgemaakte producten met een verhaal, zijn te koop. Je fleurt er in een handomdraai je interieur mee op en je vindt er ook dat ene geschenkje voor jezelf. Beleef het concept en voel je even verplaatst naar een grote stad maar toch in het hartje van Stein, en laat je inspireren.
Zeker het ontdekken waard.


Voor wie

De rondleiding is bedoeld voor groepen van minimaal 8 en maximaal 15 personen.


Wanneer

Op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag en alleen op afspraak. We vermaken je met je groep ongeveer 2 uur. Kan worden gecombineerd met een wandeling in de buurt [wandelroutes aanwezig].


Kosten

€ 5,- p.p. voor koffie/thee en gebak en verhalen over ons concept en onze kunst. Je kunt het arrangement uitbreiden met een glas prosecco en een knabbel. De prijs is dan € 8,50.


Aanmelden

Meld je groep telefonisch aan of bel voor meer info met Liliane op +31 6 20 48 89 97