Workshop experimenteel zeefdrukken bij Galerie Kunstproeven


Workshop experimenteel zeefdrukken [zijden sjaal]

Onder leiding van Ingrid Duin leer je met alledaagse materialen een afdrukmal te maken die je vervolgens gebruikt om eerst een proeflap te bedrukken en daarna een zijden sjaal. De mallen geven interessante resultaten.

Ingrid is gefascineerd door het experimenteel zeefdrukken. Ze heeft de lerarenopleiding voor Textiele Werkvormen & Handvaardigheid gedaan. Het experiment staat bij haar voorop, ook in het werken met allerlei andere materialen. Aan het einde van de workshop ga je met een unieke eigen sjaal naar huis.


Wanneer

Dinsdag 4 november van 10.00 tot 15.30 uur.


Waar

In het atelier van Liliane Konings aan de Kleine Steeg 13 in Sittard.


Kosten

Deelname aan deze workshop kost € 55,- per persoon en dat is inclusief een zijden sjaal van 135 x 20 centimeter. Je maakt gebruik van de gereedschappen en materialen van de docente. Ook koffie/thee en lekkers is inbegrepen. Zelf meenemen: huishoudelijk afval materiaal zoals groentenetjes, elastiekjes en [goedkope] huishoudhandschoenen. Je kan het zo gek niet bedenken; gedroogde bloemblaadjes, gedroogde bladeren, stro, grassprieten, etc. Je kunt bovendien onderling materiaal uitwisselen en er is op de locatie ook al het een en ander aanwezig.


Aanmelden

Je kunt je aanmelden via info@kunstproeven.nl of telefonisch bij Liliane op nummer
06-20488997. Minimaal 5 en maximaal 8 personen per workshop. Ook voor deze workshop kun je je als groep aanmelden; we plannen dan een datum in onderling overleg. Heb je interesse maar kun je niet op bovenstaande datum, meld je dan toch aan. Als we een groepje bij elkaar hebben, plannen we samen een datum.


Meer weten?

Ingrid Duin: 06-43907858 of via imduin@hotmail.com