Workshop tekenen op je tablet bij Galerie Kunstproeven


Workshop Tekenen en schilderen op je tablet

In deze workshop van een dagdeel leer je tekenen en schilderen op je iPad of Android-tablet met behulp van de app Autodesk Sketchbook Pro. Onder leiding van Tineke Moens leer je alle tools van deze app gebruiken. Aan het eind van de workshop kun je de opgedane kennis toepassen in een artwork [bijvoorbeeld een wenskaart]. Van je ontwerp neem je twee art prints mee naar huis.

Tineke Moens is zelf helemaal verslaafd geraakt aan het tekenen en schilderen op haar tablet en ontdekt nog dagelijks nieuwe mogelijkheden, vormen en stijlen. Tineke is opgeleid aan de Academie Minerva in Groningen maar beoefende het kunstvak uitsluitend in haar vrije tijd. Een deel van haar werkvoorraad is te zien en te koop bij Galerie Kunstproeven.


Wanneer

Momenteel is er geen datum voor deze workshop gepland. Je kunt je als groep van minimaal 5 en maximaal 8 personen aanmelden.


Waar

Galerie Kunstproeven, Kruisstraat 7, 6171 GC Stein.


Kosten

De workshop kost € 39,50 per persoon en dat is inclusief een touchpen [die mag mee naar huis] en twee prints van je eigen gemaakt ontwerp[en]. Ook koffie/thee en lekkers is inbegrepen. Kosten voor extra prints € 1,- per stuk.
Zelf meenemen: Je iPad of Android-tablet met daarop de app Autodesk Sketchbook Pro geïnstalleerd. Deze app is voor je iPad te koop in de iTunes app store voor € 4,49 en voor je Android-tablet in de Google play-store voor € 3,66.


Aanmelden

Je kunt je aanmelden via info@kunstproeven.nl of telefonisch bij Liliane op nummer
06-20488997. Minimaal 5 en maximaal 8 personen per workshop. Ook voor deze workshop kun je je als groep aanmelden; we plannen dan een datum in onderling overleg.


Meer weten?

Tineke Moens 045 – 545 42 80 / 06 13 36 71 65 of via moensprofiel@kpnmail.nl