Zet je zintuigen in bij Galerie Kunstproeven

Zet je zintuigen in

Wandelen, kijken, verzamelen, proeven, schrijven, dichten en luisteren, we gaan het allemaal doen in deze speciale zintuigen-middag. De middag begint bij Galerie Kunstproeven. We maken alvast onze creatieve schrijfspieren los met een eenvoudige schrijfopdracht. Hierbij wordt koffie en thee met een stuk vlaai geserveerd. Vervolgens wandelen we naar Brouwerij De Fontein, terwijl we onderweg dingen verzamelen die onze aandacht trekken. Dat kunnen letterlijk dingen zijn die je opraapt, maar het mogen ook kleine schetsjes zijn, digitale foto's, flarden tekst of gewoon mooie gedachten of woorden. Bij de brouwerij zal er een kleine [blind]proeverij voor ons klaarstaan. En daarna wordt het tijd om alle opgedane indrukken en verzamelde schatten om te zetten in een gedicht. Hierbij word je uiteraard stap voor stap geholpen door creatief docente Tineke Lemmens. Schrijfervaring is absoluut niet nodig! Eventueel benodigd materiaal is aanwezig; neem eventueel wel zelf een digitale camera of smartphone mee (niet noodzakelijk).


Wanneer

Momenteel is er geen datum voor deze workshop gepland. Je kunt je als groep van minimaal 5 en maximaal 8 personen aanmelden.


Waar

We starten om 14.00 uur bij Galerie Kunstproeven, Kruisstraat 7. De workshop duurt ongeveer 3 uur.


Kosten

€ 39,50 per persoon all in.


Aanmelden

Je kunt je individueel of als groep aanmelden. Groepen van minimaal 6 en maximaal 10 personen. Als je je als groep aanmeldt kunnen we ook in overleg een datum afspreken. Meld je aan via het contactformulier. Voor meer info kun je ook met Liliane bellen op +31 6 20 48 89 97