Workshop XXl haken met Zpagetti

Workshops XXL haken met Zpagetti


Wat is zpagetti?

Zpagetti is een unieke draadstof om makkelijk en snel mee te haken en breien op XXL-formaat. Het is een hoogwaardig restmateriaal uit de mode- en de textielindustrie, dat normaal gesproken zou worden vernietigd. De collectie is gebaseerd op het actuele modebeeld en wisselt voortdurend. Prachtig materiaal voor onder andere eigentijdse woonaccessoires. Het is puur handwerk met een stoere, ambachtelijke uitstraling.


Workshop

Heb je zin in een relaxte haakworkshop en wil je aan het eind van de workshop met een stijlvol en zelfgemaakt item naar huis? Met zpagetti heb je in een handomdraai een te gek resultaat. Kunstproevenorganiseert gezellige zpagetti workshops waarin je onder professionele begeleiding en op een makkelijke manier de basis van het haken leert. Je hoeft dus niet te kunnen haken! De workshop is compleet verzorgd en duurt ongeveer drieeneenhalf uur. Je kunt kiezen uit vier thema's: een retro tijdschriftenmandje, een hippe tas, een loungekussen van 50 x 50 cm. of een kruk.


Wanneer

Data worden in onderling overleg gepland op een doordeweekse dag, een zaterdag of een avond.


Waar

De workshops worden bij Galerie Kunstproeven in Stein gegeven. Voor grotere groepen komen we ook op jouw locatie.


Kosten

Het basisbedrag van de workshop is € 35. Hiervoor krijg je de workshop zelf, een rol zpagetti, een haaknaald, en lekkere hapjes en drankjes. Eén rol zpagetti is voldoende voor het haken van een tijdschriftenmandje.

Wil je een kussen maken dan heb je één extra rol zpagetti van € 9,50 nodig en zorg je zelf voor een binnenkussen [Ikea].

Een tas haak je met een rol. We hebben hengsels van € 5,- tot € 7,50.

Een stoer houten kruk koop je bij ons voor € 40,- Een rol zpagetti is voldoende.

De bamboe  haaknaald neem je na afloop mee. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment zpagetti. Aan het einde van de workshop  is er de mogelijkheid om nog extra zpagetti te kopen.


Aanmelden

Je kunt je individueel of als groep aanmelden. Minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers. Meld je aan via het contactformulier of bel met Liliane en geef daarbij aan wat je wilt maken en of je wel of niet kunt haken. Voor meer info kun je ook Liliane bellen op +31 6 20 48 89 97


Workshop XXL haken met Zpagetti bij Galerie Kunstproeven