Liliane Konings en Josine Meulenberg, de galeriehouders van Galerie Kunstproeven

 

Even voorstellen:
Na vijf jaar met veel plezier en enthousiasme een galerie te hebben gehad in Stein, vonden we enkele jaren geleden, dat het tijd werd voor een volgende stap. Ons concept, daar staan we nog altijd helemaal achter. We willen het alleen anders in de markt zetten. We blijven een laagdrempelige galerie, waar we ons eigen werk combineren met werk van gastexposanten. Een ontmoetingsplek zijn voor kunstenaars en kunstliefhebbers, waar we het verhaal achter de kunst en de kunstenaar met verve kunnen uitdragen. Een plek waar emoties worden geprikkeld en waar je lekker aanschuift voor een kop koffie en een gesprek. Je vindt bij ons talent van creatieven uit de kunst- en designwereld, waarbij we aandacht hebben voor duurzaam design.

Pop-up gallery:
Een vaste stek zoeken we niet meer. We kamen er achter dat we het veel spannender vinden, om steeds ergens voor een korte periode op te duiken. We zijn daarom altijd op zoek naar een bijzondere locatie, waarmee we jou kunnen verassen en inspireren, bij voorkeur in Maastricht. We richten de plek in als pop-up galerie, rekening houdend met de sfeer van het pand en de omgeving. Soms voor een weekend, een andere keer voor een week of zes. Ook hier houden wij vast aan onze eigen[wijze] filosofie en ons unieke concept.

Collectie:
In onze collectie vind je onder andere eigentijdse schilderijen, objecten, keramiek, juweelkunst, tassen, artistieke en design tweedehands kleding, coole woonaccessoires, [kunst]boeken en kunstkaarten.

Stay tuned:
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de art-events die wij organiseren. En wil je zelf aan de slag kijk dan eens op de workshoppagina voor ons complete aanbod. De workshops worden gegeven door beeldend kunstenaar Liliane Konings en vinden plaats in haar inspirerende atelier in Vilt [Berg en Terblijt].

Tot ziens op een bijzondere plek bij Kunstproeven Pop-up Art Gallery,
Liliane Konings