Tweedehands kleding bij Galerie KunstproevenSecond hand fashion party

Galerie Kunstproeven organiseert periodiek Second Hand Fashion Party's. Je kunt tijdens zo een party kwalitatieve, exclusieve en stijlvolle merken tweedehands kleding, tassen, schoenen en sieraden scoren. Momenteel is er geen gepland, maar abonneer je op onze nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van het volgende evenement.

 

 

 

Inleverdagen tweedehands kleding

Voordat we bij Kunstproeven een Second Hand Fashion Party organiseren, zoeken we tweedehands merkkleding met een artistieke of tijdloze uitstraling. Designer clothes zijn ook welkom net als schoenen, tassen en sieraden. De kleding behoort de filosofie en clientèle van Galerie Kunstproeven te vertegenwoordigen.

Natuurlijk dient de kleding in goede staat, gewassen en gestreken te zijn. Dus geen vlekjes, knopen eraf, gele oksels, ritsen stuk of andere gebruikssporen. De items zijn bij voorkeur niet ouder dan twee jaar en moeten in het huidige modebeeld passen. Ook de overige artikelen moeten in goede staat verkeren. Een ander moet er BLIJ van worden! Dus ruim je kast op en lever de kleding die je niet meer draagt of die niet meer past in tijdens de speciale inleverdagen. We hebben enkele veranderingen in de voorwaarden doorgevoerd. Je kunt maximaal 20 stuks kunt inleveren.

Voorwaarden:

Inbreng van artikelen betekent dat je akkoord gaat met onderstaande voorwaarden.

  • Wanneer je de eerste keer kleding/artikelen inbrengt, vragen we je om je persoonlijke gegevens in te vullen.

  • Wij, Josine en Liliane van Kunstproeven, bepalen wat past binnen onze collectie en samen bepalen we de verkoopprijs. Artikelen die niet in aanmerking komen, neem je meteen weer mee. Per persoon nemen we maximaal 20 stuks in, dus zoek de bijzondere dingen uit en laat de twijfelgevallen thuis.

  • Wij kopen geen kleding in, maar vergoeden je later voor de verkochte kledingstukken.

  • Na verkoop is 50% van het verkoopbedrag voor jou. Wij doen fifty/fifty, dat is wel zo eerlijk.

  • In het weekend na de Second Hand Fashion Party rekenen we contant met je af. De niet-verkochte items kun je dan weer meenemen. Spullen die niet in dat weekend worden opgehaald, vervallen aan een door Kunstproeven te bepalen goed doel.

  • Inbreng van artikelen geschiedt op eigen risico. Kunstproeven is niet aansprakelijk voor vermissing, diefstal en/of beschadiging van ingebrachte artikelen.