Tweedehands kleding bij Galerie Kunstproeven


Second hand fashion

Word je niet meer blij van je kleding omdat het je stijl niet meer is, heb je miskopen in je kast hangen of kleding die niet meer past of waar je op bent uitgekeken; breng alles naar ons en wij regelen er een nieuwe eigenaar voor. Maar let op, we zijn wel streng in de selectie! We zoeken kwalitatieve, exclusieve en stijlvolle merken tweedehandskleding. Als er iets van je wordt verkocht, doen we fifty-fifty; dat is wel zo eerlijk.

Natuurlijk dient de kleding in goede staat, gewassen en gestreken te zijn. Ook de overige artikelen dienen in goede staat verkeren. Dus ruim je kast op en mail ons voor een afspraak via info@kunstproeven.nl. Inbreng van artikelen betekent dat je akkoord gaat met onderstaande voorwaarden.


Voorwaarden:

Inbreng van artikelen betekent dat je akkoord gaat met onderstaande voorwaarden.

  • Wanneer je de eerste keer kleding/artikelen inbrengt, meld je je van tevoren aan en vult daarna de lijst die je van ons ontvangt in met de kledingitems en de vraagprijzen.

  • Wij van Kunstproeven bepalen wat past binnen onze collectie en samen bepalen we de verkoopprijs. Artikelen die niet in aanmerking komen, neem je meteen weer mee. Per persoon nemen we maximaal 20 stuks in, dus zoek de bijzonderste dingen uit en laat de twijfelgevallen thuis.

  • De kleding is in goede staat, gewassen en gestreken.

  • Wij kopen geen kleding in, maar vergoeden je later voor de verkochte kledingstukken.

  • Na verkoop is 50% van het verkoopbedrag voor jou. Wij doen fifty/fifty, dat is wel zo eerlijk.

  • We rekenen periodiek contant met je af. De niet-verkochte items kun je dan weer meenemen. Kleding die niet op het door ons opgegeven moment wordt opgehaald, vervalt aan een door Kunstproeven te bepalen goed doel.

  • Inbreng van artikelen geschiedt op eigen risico. Kunstproeven is niet aansprakelijk voor vermissing, diefstal en/of beschadiging van ingebrachte artikelen.