GALERIE KUNSTPROEVEN ON THE ROAD

Na vijf jaar Galerie Kunstproeven op de Kruisstraat in Stein, vonden we het in 2016 tijd voor een nieuwe stap. De galerie was uit zijn jasje gegroeid en we droomden van Maastricht. Toen de nieuwe locatie in Maastricht niet meteen op ons pad kwam, gooiden we het over een andere boeg. In oktober en december 2016 vonden we een bijzondere locatie, waar we het concept van Kunstproeven als Pop-Up Art Gallery neerzetten. Deze events waren zó succesvol en inspirerend voor ons en ook jullie, onze bezoekers, vonden het spannend en verrassend om ons steeds op een andere plaats te zien opduiken, dat we hebben besloten als pop-up galerie verder gaan. Kunstproeven on the road!

Ook op deze tijdelijke spots willen we onze eigen[wijze] filosofie en unieke concept blijven uitdragen. We blijven drie à vier keer per jaar een art-events op een bijzondere locatie organiseren met eigen werk en dat van gastexposanten in een mix met design, [handmade]kunstcadeautjes, creatieve workshops, second hand fashion, juweelkunst, tassen, vintage retro meubels, interieuraccessoires, good coffee, proeverijtjes en meer. We bieden een inspirerende plek voor bijzondere ontmoetingen tussen bezoekers en de makers en vooral samenwerken met andere [creatieve[ ondernemers.


CROWDFUNDACTIE: WORD VRIEND VAN KUNSTPROEVEN

Voor een startkaptaal voor de verhuizing en inrichting en om een nog betere band met onze bezoekers op te bouwen, startten we in 2016 een crowdfundactie. Inmiddels, door de herziening van onze plannen, hebben we besloten om de opbrengst te gebruiken voor onze pop-up events. Doe er snel aan mee, want je krijgt er van ons HEEL VEEL voor terug. Voor maar € 15,- word je Vriend van Kunstproeven. Je krijgt daarvoor een limited edition kunstkaartenset. De set bestaat uit vier dubbele kaarten van 15 x 15 cm. inclusief enveloppe met vier nieuwe ontwerpen van de hand van Liliane Konings. De kaarten zijn gebundeld in een bijzonder vormgegeven doosje en zijn ook uitermate geschikt als cadeau of als relatiegeschenk. Bovendien maak je per gekochte set kans op een van de drie kunstwerken van Liliane Konings, Josine Meulenberg en Marian Bonnemayers. Natuurlijk zijn we je voor altijd en eeuwig dankbaar.

Vanaf 22 april 2017 ben je voor € 12,50 Vriend van Kunstproeven. Op die dag is de verloting van de drie kunstwerken en maak je daar dus geen kans meer op. Maar je krijgt wel nog een toffe set kunstkaarten en, niet te vergeten, je bent Vriend van Kunstproeven!.

 

Een preview van de kunstkaarten en de te winnen kunstwerken zie je hier.


BESTELLEN

Een of meerdere sets bestellen kan per e-mail of (als de link in je browser niet werkt rechtstreeks) via info@kunstproeven.nl. Vermeld het aantal sets dat je wilt bestellen, je telefoonnummer en je mailadres.


VOOR BEDRIJVEN

Bedrijven die minimaal 15 sets afnemen, kunnen de sets voor € 10 inclusief BTW bestellen. De deelname aan de winactie van de kunstwerken vervalt dan.