Volg een workshop bij Galerie Kunstproeven

Workshops bij Galerie Kunstproeven

Bij Galerie Kunstproeven organiseren wij regelmatig creatieve workshops op het gebied van schilderen, tekenen, dichten en noem maar op. Op deze pagina vind je een overzicht van onze workshops. Je kunt je individueel maar ook als groep inschrijven. Andere datum? Voor alle workshops is het mogelijk als groep [vrienden, collega's, familie] in te schrijven. We plannen dan in onderling overleg een datum.

HIER BEKIJK JE ONZE VOLLEDIGE WORKSHOPAGENDA.

Daarnaast nodigen wij regelmatig professionals uit om een workshop op hun gebied te geven. Houd de pagina in de gaten voor nieuwe cursussen en workshops.

De workshops kosten € 55, € 65 of € 75 inclusief BTW per persoon. De prijs is afhankelijk van de benodigde materialen en hulpmiddelen.

De workshops worden gegeven in het atelier van Liliane gelegen:
Leeuwerikstraat 5
6325 BD Vilt - Berg en Terblijt
Dit is een voormalige basisschool. Ingang door het poortje aan de Heiweg en parkeren kan gratis in de buurt.


Aanbod creatieve workshops:

- EXPRESSIEF SCHILDEREN MET ACRYL. Lees meer ...

- DIORAMA / 3D-COLLAGE Lees meer ...

- MAAK MET EEN GROEP ÉÉN GROOT SCHILDERIJ. Lees meer ...

- MONOPRINTS MAKEN MET DE GELLI PLATE. Lees meer ...

- CYANOTYPE OF BLAUWDRUK Lees meer ...

- COLLAGE IN EPOXY Lees meer ...

- XL-PORTRET VAN [GOLF]KARTON Lees meer ...

- COLLAGE IN DE STIJL VAN REX RAY Lees meer ...

- KORTE CURSUS XL-PORTRET MET ACRYL Lees meer ...


Voorwaarden:

De inschrijving staat open voor beginners en gevorderden. We werken in kleine groepen van maximaal zes deelnemers om zo persoonlijke aandacht en goede begeleiding te waarborgen. Het lesgeld van € 55/€ 65/€ 75 per keer betaal je aan het einde van de les contant of per Tikkie.
Let op: Als je je als nieuwe cursist de allereerste keer inschrijft, is je inschrijving pas definitief als je het lesgeld per bank hebt overgemaakt.naar en is bijgeschreven op bankrekening NL57 RABO 0353 4228 94 ten name van Kunstproeven V.o.f. te Maastricht.

Als je je voor een les aanmeldt, kom je ook! Mocht je toch een keer verhinderd zijn, kun je je tot 48 uur van tevoren afmelden onder voorwaarde dat je een extra les in de lopende cyclus afspreekt. Lukt dat niet of meld je je binnen 48 uur voor aanvang van een afgesproken les af, betaal je de helft van het lesgeld. Verschijn je helemaal niet op een schilderdag waarvoor je je hebt opgegeven, betaal je € 55/€ 65/€ 75.