Second hand fashion, shoes and jewelry

Second hand fashion

Wij zoeken tweedehands [merk]kleding met een artistieke of tijdloze uitstraling. Designer clothes zijn ook welkom net als schoenen, tassen en sieraden, maar géén jeans. Natuurlijk dient de kleding in goede staat, gewassen en gestreken te zijn. Ook de overige artikelen dienen in goede staat verkeren. Dus ruim je kast op en lever ze in bij Kunstproeven op de speciale inleverdagen of mail ons voor een afspraak via info@kunstproeven.nl. Inbreng van artikelen betekent dat je akkoord gaat met onderstaande voorwaarden.


VOORWAARDEN

  • Wanneer je de eerste keer kleding/artikelen inbrengt, vragen we je om je persoonlijke gegevens in te vullen.

  • Wij, Liliane en Marianvan Kunstproeven, bepalen wat we kunnen gebruiken en wat de verkoopprijs zal zijn. Artikelen die niet in aanmerking komen, neem je meteen weer mee.

  • Wij kopen geen kleding in, maar vergoeden je later voor de verkochte kledingstukken.

  • Na verkoop is 50% van het verkoopbedrag voor jou. Wij doen fifty/fifty, dat is wel zo eerlijk.

  • We rekenen periodiek contant met je af. We kijken dan of we bijzondere items wat langer willen laten hangen. Blijven er items van je in stock, dan spreken we een ophaal- en afrekenweekend na die drie maanden af. Spullen die je niet ophaalt, vervallen daarna aan een door Kunstproeven te bepalen goed doel.

  • Het inbrengen van artikelen doe je op eigen risico. Kunstproeven is niet aansprakelijk voor vermissing, diefstal en/of beschadiging van ingebrachte artikelen.