Workshop Maak een collage met epoxy bij Galerie Kunstproeven


Workshop collage in epoxy

In deze workshop behandelen we de kunstvorm 'collage'. We passen deze techniek toe op houten paneeltjes van 15 x 15 cm., 20 x 20 cm. of 18 x 24 cm. Er zijn veel inspirerende tijdschriften in het atelier aanwezig waar je naar hartenlust uit mag knippen en scheuren. Je kan ook eigen foto's of verzamelde papiertjes gebruiken of de mixed media techniek toepassen. Aan het einde van de dag overgieten we de werkjes met een art resin [epoxy]. Dit is een uit twee componenten bestaande, transparante kunsthars. Iedereen giet zijn eigen werk. De uithardperiode is 48 uur, wat betekent dat je je werkjes niet meteen mee kunt nemen. Ophalen kan een paar dagen later bij Galerie Kunstproeven in Maastricht of we spreken iets anders af.

De groepen zijn niet groter dan zes cursisten zodat voldoende persoonlijke aandacht wordt gegarandeerd. Ervaring is niet noodzakelijk, iedereen wordt op zijn eigen niveau begeleid. Je kunt tijdens deze workshop twee paneeltjes kiezen van 20 x 20 of 18 x 24 en van de maat 15 x 15 kun je er drie maken.


Wanneer

De data voor deze workshop [een woensdag of een zaterdag] vind je in de workshopagenda.
Daarnaast kun je je ook als groep van minimaal vijf en maximaal zes personen aanmelden. We plannen dan samen een datum.


Waar

In het ruime en inspirerende atelier van Liliane Konings aan de Leeuwerikstraat 5 in 6325 BD Vilt - Berg en Terblijt. Dit is een voormalige basisschool. Ingang door het poortje aan de Heiweg en parkeren kan gratis in de buurt.


Prijs

€ 75,- voor een hele dag [10 tot 16.00 uur]. Inbegrepen zijn koffie, thee en lekkers, en alle materialen. Een boterhammetje voor de lunch neem je zelf mee.


Aanmelden

Je kunt je aanmelden via info@kunstproeven.nl of telefonisch bij Liliane op nummer
06-20488997. Voor meer info kun je ook met Liliane bellen.