Workshop Collage in de stijl van Rex Ray  bij Galerie Kunstproeven


Workshop Collage in de stijl van Rex Ray

In deze workshop verdiepen we ons in Rex Ray, een Amerikaanse grafische ontwerper en collage kunstenaar. Hij is bekend van zijn kleurrijke, grafische en precieze collages in vaak gigantische afmetingen. We bekijken zijn werkwijze. Hij schilderde eerst papier in diverse kleuren en texturen, om er daarna een grafische collage van te maken. Zo gaan wij het ook aanpakken. ’s Morgens maken we allemaal een voorraad collagepapier en na de lunch starten we met het maken van het ontwerp, het nauwkeurig uitsnijden en verlijmen van de vormen. Je kunt werken op een schilderdoek [zelf meenemen], op een houten paneel [zelf meenemen] of op dik karton van 50x75cm [bij de workshop inbegrepen]. De workshop wordt gegeven door Liliane Konings.

Wanneer

De data voor deze workshop [een woensdag of een zaterdag] vind je in de workshopagenda.
Daarnaast kun je je ook als groep van minimaal vijf en maximaal zes personen aanmelden. We plannen dan samen een datum.


Waar

In het ruime en inspirerende atelier van Liliane Konings aan de Leeuwerikstraat 5 in 6325 BD Vilt - Berg en Terblijt. Dit is een voormalige basisschool. Ingang door het poortje aan de Heiweg en parkeren kan gratis in de buurt.


Prijs

€ 55,- voor een hele dag [10 tot 16.00 uur]. Inbegrepen zijn koffie, thee en lekkers, en alle materialen. Een boterhammetje voor de lunch neem je zelf mee.
Alle materialen zijn inbegrepen. Wil je op een schilderdoek of op een houten paneel werken, neem je dat zelf mee.


Aanmelden

Je kunt je aanmelden via info@kunstproeven.nl of telefonisch bij Liliane op nummer 06-20488997. Voor meer info kun je ook met Liliane bellen.