Korte cursus XL-portret met acryl bij Galerie Kunstproeven


Korte cursus XL-portret met acryl

In deze korte cursus van twee lesdagen schilder je met acrylverf een portret op een schilderdoek van 100x120 cm. Voor het portret neem je een eigen foto mee of een print op A4 formaat met daarop een portret met een stukje van de schouder. Dat kan zijn een selfie, een portretfoto uit een tijdschrift of van internet of van een bekende. Let op: De foto hoeft niet in kleur geprint te worden, maar dient wel goed scherp te zijn. Je zet de contouren van het portret namelijk met behulp van een overhead projector over op het doek. Je kunt een combinatie maken van schilderwerk en gedeeltelijk de collagetechniek toepassen. Voor de collagetechniek gebruik je beschilderd [afval]papier. Als je wilt kan het collagegedeelte aan het einde van lesdag twee worden bewerkt met epoxy. De workshop wordt gegeven door Liliane Konings.


Wanneer

De data voor deze korte cursus worden in onderling overleg gepland op het moment dat er vier aanmeldingen zijn. Dat kan op een doordeweekse dag of op een zaterdag.


Waar

In het ruime en inspirerende atelier van Liliane Konings aan de Leeuwerikstraat 5 in 6325 BD Vilt - Berg en Terblijt. Dit is een voormalige basisschool. Ingang door het poortje aan de Heiweg en parkeren kan gratis in de buurt.


Prijs

€ 195,- voor twee hele dagen van 10.00 tot 16.00 uur. Inbegrepen zijn koffie, thee en lekkers, en alle materialen inclusief een hoogwaardig linnen schildersdoek van naar keuze 100 x 120 x 2 cm. [2D] of 100 x 120 x 4 cm. [3D]. Wil je epoxy gebruiken voor de collagegedeeltes dan komt er nog een toeslag van € 10 bij. Een boterhammetje voor de lunch neem je zelf mee. Lukt het niet om je portret in twee lesdagen af te werken, dan kun je een extra lesdag afspreken tijdens de reguliere workshopdata voor € 55.


Aanmelden

Je kunt je aanmelden via info@kunstproeven.nl of telefonisch bij Liliane op nummer
06-20488997. Voor meer info kun je ook met Liliane bellen.