Workshop XL portret van [golf]karton bij Galerie Kunstproeven


Workshop XL portret van [golf]karton

In deze workshop gaan we experimenteren met golfkarton. We kijken naar kunstenaar Victor de Bie met zijn zwart/wit creaties en naar andere kunstenaars die met [afval]karton werken. Daarna gaan we zelf aan de slag; we maken een portret van karton en/of repen van tijdschriften. Hou het bij zwart/wit zoals Victor de Bie of ga helemaal los met kleur. Ik zorg voor een grote voorraad karton in verschillende diktes, tijdschriften, verf en goede lijm. De portretten worden aan de achterkant verstevigd met dunne houten latjes en een ophangsysteem zodat je portret zo aan de muur kan. De workshop wordt gegeven door Liliane Konings.

Wanneer

De data voor deze workshop [een woensdag of een zaterdag] vind je in de workshopagenda.
Daarnaast kun je je ook als groep van minimaal vijf en maximaal zes personen aanmelden. We plannen dan samen een datum.


Waar

In het ruime en inspirerende atelier van Liliane Konings aan de Leeuwerikstraat 5 in 6325 BD Vilt - Berg en Terblijt. Dit is een voormalige basisschool. Ingang door het poortje aan de Heiweg en parkeren kan gratis in de buurt.


Prijs

€ 55,- voor een hele dag [10 tot 16.00 uur]. Inbegrepen zijn koffie, thee en lekkers, en alle materialen. Een boterhammetje voor de lunch neem je zelf mee.
Alle materialen voor het maken van het portret zijn inbegrepen in de workshopprijs


Aanmelden

Je kunt je aanmelden via info@kunstproeven.nl of telefonisch bij Liliane op nummer 06-20488997. Voor meer info kun je ook met Liliane bellen.