Workshop schilderen met acryl bij Kunstproeven


Workshop Schilderen met acryl

Verras jezelf en/of je collega’s/vrienden met een kunstuitje in het atelier van Liliane Konings. Naast teambuilding en een hoop lol zul je versteld staan van je eigen talenten. De persoonlijke touch, de professionele begeleiding en het unieke atelier staan garant voor een onvergetelijke artistieke dag.
‘Ontdek de kunstenaar in jezelf’. Deze workshop is een ideale kennismaking met het medium acrylverf. Het experiment staat voorop. Voer je eigen idee uit of maak ter inspiratie gebruik van een door mij uitgewerkt thema. Naast de professionele begeleiding, liggen er, ter ondersteuning van de inspiratie, een aantal kunstboeken en [kunst]tijdschriften klaar. Na afloop ga je gegarandeerd met een goed schilderij naar huis waar je trots op mag zijn.


Waar

In het ruime en inspirerende atelier van Liliane aan de Leeuwerikstraat 5 in 6325 BD Vilt - Berg en Terblijt. Duur van de workshop ongeveer 3,5 uur. Voor grotere groepen ook op jouw locatie.


Wanneer

Op deze workshop kun je niet individueel inschrijven. Voor groepen van minimaal 4 en maximaal 8 personen spreken we samen een datum af.


Kosten

€ 60,00 per persoon inclusief alle materialen, een 3D doek van 50x50, koffie/thee en lekkers.


Aanmelden

Je kunt je als groep van minimaal 4 en maximaal 8 personen aanmelden.
Meld je aan via het contactformulier. Voor meer info kun je ook met Liliane bellen op
+31 6 20 48 89 97